Philoxenia Boutique

Pefkohori

Među letovalištima severne Grčke, lepotom i privlačnošću ističe se Pefkohori, smešten pri dnu unutrašnjeg dela Kasandre, prvog od tri prsta Halkidikija, u zalivu Toroneos, sa pogledom na Sitoniju i Svetu Goru...

Grčka

Grčka je jedna od onih zemalja koje bi svako trebalo posetiti najmanje jednom tokom života.

od 46

Među letovalištima severne Grčke, lepotom i privlačnošću ističe se Pefkohori, smešten pri dnu unutrašnjeg dela Kasandre, prvog od tri prsta Halkidikija, u zalivu Toroneos, sa pogledom na Sitoniju i Svetu Goru.

Šarm ribarskog seoca, sa tradiocionalnom arhitekturom, crkvom, porodičnim radnjicama, upotpunjen je komforom savremenog letovališta, kafeima, tavernama, buticima, marketima, igraonicama...

Pefkohori je idealan za porodice sa decom koji će uživati u blizini mora, zabavi, dobroj hrani. Mladima su na raspolaganju neke od najlepših plaža severne Grčke, dinamičan noćni život, vodeni sportovi, a stariji mogu uživati u moru, prirodi  i u šetnji ovom svojevrsnom vazdušnom banjom, kao I bogatoj ugostiteljskoj ponudi. Plaže sa plavom zastavicom, sitan šljunak I pesak, tirkizno more sa prosečnom letnjom temperaturom od 25 stepeni razlozi  su zašto je Pefkohori najpopularnije letovalište godinama unazad.

OPIS HOTELA:

Philoxenia Boutique „ušuškan“ u kompleksu Philoxenia Spa, na 50m odo mora, idealan izbor za komforan, relaksiran odmor sa hotelskom uslugom polupansiona (doručak i / ili večera).

Porodične četvorokrevetne svite i dvokrevetne sobe pored bazena, kompletno renovirane 2020. godine omogućavaju smeštaj porodicama sa decom i parovima, u udobnim sobama sa kupatilom, mini kuhinjom sa kuvalom, frižiderom, terasama, klimom, tv-om, wifi i korišćenjem hotelskih sadržaja (otvoreni bazen sa đakuzijem, teretana, restoran, čišćenje, posteljina i peškiri uključeni u cenu).

POGLEDAJTE SLIKE I LOKACIJU HOTELA

CENOVNIK

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Najam sobe na bazi izabrane usluge;
 • Predstavnik agencije organizatora ili ino partnera na destinaciji;
 • Troškovi organizacije.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Prevoz na navedenoj relaciji;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Preporučuje se, jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja kao uslov prelaska granice. Polise možete kupiti kod predstavnika osiguravajućih kuća na šalteru agencije. Cene su prema tarifi osiguravajuće kuće i dobijaju se u agenciji. Podležu promenama koje zavise od promena tarifa osiguravača. Osiguranje je u vidu medicinske i putne asistencije po uslovima – standard (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti prilikom uplate osiguranja);
 • Fakultativni izleti i ulaznice;
 • Boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018.godine i koja iznosi za privatan smeštaj 0.5€ dnevno po sobi/apartmanu. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta (na recepciji apartmana ili predstavniku).

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu poslovne banke na dan uplate
 • Plaćanje u celosti uz ostvarivanje popusta iz akcija i first minute ponude
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 20 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 25.11.2022. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo; čekovi se datumiraju na 5. 15. ili 25. u mesecu)
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do 25.11.2022. (uz uvećanje od 2% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo). Agencija daje putniku obrazac administrativne zabrane, a putnik je u roku od 2 dana u obavezi da donese overen primerak adm. zabrane. Agencija zadržava pravo da bira poslodavca klijenta sa kim će potpisati ugovor).

UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 20 DANA PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.

 NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti...
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu, stvarima i prtljagu kako na polasku, tako tokom putovanja i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, gubitk, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
 • Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija “Vip Tours & service” ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum za realizaciju programa je 45 putnika po smeni tj polasku), Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Vip Tours & service, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA “Vip Tours & service” doo koji su usaglašeni sa YUTA standardima

Lep provod i udobno putovanje želi Vam „VIP TOURS“

Za sva pitanja tu smo za Vas

VIP TOURS

Volim da otkrivam svet !  018/259-063 018/257-825

  POZOVITE NAS

  PROMOCIJE

  MOŽDA VAS ZANIMA