Dobro došli na zvaničnu web prezentaciju turističke agencije „VIP Tours“.

Turistička agencija „Vip Tours“ je od svog osnivanja, na ispunjenju zadovoljstva naših klijenata angažovala menadžment sa desetogodišnjim iskustvom u turizmu.
U svom dosadašnjem radu, pored ostalih aktivnosti, specijalizovali smo se za grupna turistička putovanja u zemlji i Evropi, po kojima smo poznati i van granica naše zemlje.
Veliki broj respektovanih i pouzdanih partnera širom Evrope pružaju nama i našim putnicima sigurnost i kvalitet realizacije putovanja.
Takođe imamo velik broj stručno osposobljenih kvalifikovanih, profesionalnih i iskusnih turističkih vodiča. Agencija je članica YUTA-a kao i odbora za đački i omladinski turizam. Postali smo prepoznatljivi po školskom turizmu, kako u zemlji a pogotovo u inostranstvu, o čemu svedoči uspašna i dugogodišnja saradnja sa velikim brojem školskih i obrazovnih ustanova Srbije. Posedujemo Licencu Ministarstva turizma, trgovine i usluga A kategorije (organizacija domaćih i inostranih putovanja) broj OTP 131/2021.
Od svog osnivanja poseduje sopstveni vozni park, visoke tursitičke klase sa svim dozvolama za međunarodni prevoz i kvalifikovane vozače za turističke ture, kojim obavljamo vanlinijski prevoz za sopstvene potrebe, kao i za potrebe drugih u zemlji i inostranstvu.
U svom portfoliu imamo i ralizaciju letovanja, zimovanja, izleta, sajmova, radničko sportskih igara, studentskih jada, školskih i studentskih ekskurzija, šoping tura, organizacija događaja, event, seminara, predavanja,…
U svom radu stvorili smo dobre poslovne odnose sa velikim brojem fakulteta i univerziteta, osnovnih i srednjih škola, sindikatima i privrednim društvima širom Srbije.
Stručna, tehnička osposobljenost i ljubaznost osoblja naše agencije je nešto po čemu smo prepoznatljivi.
Odlučite se za kvalitetnu turističku uslugu, za dobro raspoloženje, za sigurno i udobno putovanje, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

Vip Tours team.

Vip Tours team.

METROPOLE

KULTURA I UMETNOST

LETOVANJA

APARTMANSKI I HOTELSKI SMEŠTAJ

AVANTURA

AKTIVNI ODMOR

Izaberite putovanje prema svojim željama i mogućnostima.

+30

ZEMLJE

+500

TURE

+88

DESTINACIJE

+1000

APARTMANA