VIP Tours

Call centar: 018 259 063
Tel/fax: 018 257-825
Tel/fax: 011 243-00-63
Tel/fax: 037 444 455
Pon - Pet: 09:00-20h, Sub: 10-14:30h

ISTANBUL 1.MAJ 2018

Share
Istanbul

ISTANBUL - 1.MAJ 

Termin realizacije:   
27.04. - 02.05.2018.

  

1.       DAN: SRBIJA - BUGARSKA
Polazak iz Beograda u popodnevnim satima, cca 16h, sa dogovorenog mesta. Usputna zaustavljanja po potrebi prijema putnika i nastavak putovanja ka Nišu i dalje ka Bugarskoj i Turskoj uz usputna zadržavanja radi pauza i graničnih formalnosti.

2.       DAN: ČANNAKALE – TROJA – KUŠADASI
....jutranji dolazak na trajekt, Čannakale i odlazak do Troje. Obilazak Troje. Troja je arheološki lokalitet na severozapadu Turske, u podnožju planine Ida, na brdu Hisarlik. Nalazi se 5 km jugozapadno od moreuza Dardaneli,
5 km od obale Egejskog mora i 30 km zapadno od letovališta Čanakale. Nakon obilaska i malo slobodnog vremena, nastavak putovanja u pravcu Kušadasija. Dolazak u Kušadasi u kasnim popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.       DAN: KUŠADASI – PAMUKALE – EFES – KUŠADASI
Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak grupe u pravcu Kleopatrinih kupatila poznatijih kao Pamukale. Nakon obilaska i slobodnog vremena nastavak putovanja do Efesa. Efes je antički grčki grad u kome se nalazi jedno od sedam svetskih čuda – hram posvećen grčkoj boginji Artemidi. Nakon obilaska povratak grupe u Kušadasi. Fakultativni odlazak na tursko veče u nacionalnom turskom restoranu. Noćenje.

4.       DAN: KUŠADASI – ISTANBUL
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak grupe u pravcu Istanbula. Dolazak u Istanbul u popodnevnim satima. Panoramski obilazak grada i nakon toga smeštaj grupe u hotel. Večernja šetnja zainteresovanih kroz Istanbul, do Kapali čaršije. Povratak u hotel. Noćenje.

5.       DAN: ISTANBUL loco
 Doručak. Slobodno prepodne i individualne aktivnosti. Popodnevni odlazak do Azijskog dela Istanbula. Fakultativno vožnja Bosforskim kanalom koji razdvaja evropski i azijski deo Turske. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

6.       ISTANBUL – SOFIJA – BEOGRAD
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i smeštaj stvari u bus. Polazak u obilazak Istanbula sa lokalnim vodičem. Nakon obilaska polazak u popodnevnim satima ka Bugarskoj I Srbiji uz usputna zadržavanja radi pauze I graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA: 195 eur
(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS)

U cenu aranžmana je uračunato:
-         prevoz modernim autobusom visoke turističke klase(klima, audio i video oprema)na navedenoj relaciji,koji ispunjavaju odredbe Zakona o prevozu i druge propise o bezbednosti u saobraćaju,
-         troškovi putarina i parkinga autobusa,
-         smeštaj u hotelu sa 3* u Kušadasiju na bazi 2 noćenja sa dorućkom  u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom
-         smeštaj u hotelu sa 3* u Istanbulu na bazi 2 noćenja sa dorućkom  u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom
-         trajekt za Čanakale
-         stručno turističko vođstvo puta i obilasci po programu
-          organizacioni i ostali troškovi aranžmana
 
Cena aranžmana NE obuhvata:
-          međunarodno zdrav. osiguranje (oko 1 € dnevno/po osobi)
-          Fakultativni obilasci i ulaznice za lokalitete:
o   Efes 20€
o   Pamukale  25€
o   vožnja Bosforom  20€,
o   ulaznice za Troju  15€ ,
o   tursko veče u Kušadasiju  30€,
-          individualni i fakultativni troškovi
 
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativnih izleta podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
 
Doplate / Popusti: 
-     doplata za 1/1 sobu 80% od cene aranžmana 1/2 sobe,
-       doplata za polaske južno od Beograda do Niša je 14€.
 
Način plaćanja: Plaćanje po prodajnom kursu poslovne banke
-        30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja
-       Na rate, čekovima (deponuju se najkasnije 14 dana pre polaska) ili administrativnom zabranom na plate radnika uz 2% mesečnog uvećanja (30% prilikom rezervacije, 70% na rate najkasnije do 25.06.2018. godine.)Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Fakultativne ekskurzije plaćaju se inopartneru. Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.
 
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora.
Lep provod i udobno putovanje Zeli Vam “VIP TOURS & service“ D.o.o.


Program u PDF formatu možete preuzeti OVDE

Naslovna Slajd ISTANBUL 1.MAJ 2018