VIP Tours

Call centar:   018 259 063
Tel/fax :   018 257-825
Tel/fax:    011 243-00-63
Tel/fax :   032 311- 301
Pon - Pet: 09:00-20h,  Sub: 10-14:30h

Ozka 3*

Detaljnije...
HOTEL OZKA 3*

Nalazi se u centru Kušadasija. Ima dvokrevetne i trokrevetne sobe. Opremljene su sa: TWC, terasa, telefon, TV, WiFi, fen, klima. Sadržaj hotela: bazen sa delom za decu, restoran, bar, recepcija
Više informacija o hotelu možete pogledati na sajtu  http://www.hotelozka.com/

Detaljnije...

Detaljnije...
Detaljnije...Detaljnije...
Detaljnije...
Detaljnije...

Detaljnije...Detaljnije...Detaljnije...Detaljnije...

Marti Beach Hotel 4*

Detaljnije...HOTEL MARTI BEACH 4*
Hotel Marti Beach je smešten direktno na predivnoj plaži Lejdis (Ladies Beach), na lokaciji sa koje se pruža pogled na tirkizne vode Egejskog mora. Objekat poseduje privatnu plažu, fitnes centar i klimatizovane sobe.
Ukusno uređene sobe sadrže moderan nameštaj. Sve smeštajne jedinice uključuju balkon, a pojedine nude divan pogled na more.
Restoran ima prostore za jelo u zatvorenom i na otvorenom prostoru. U jedinstvenim ukusima turske kuhinje možete uživati uz predivan pogled na okolinu. Na raspolaganju su 2 bara. U glavnom baru možete naručiti piće i užine. Klub-bar na plaži nudi osveženja, a tokom večeri predstavlja centar zabave.Gosti se mogu opustiti u spa-velnes centru ili u hamamu. Besplatni suncobrani i ležaljke obezbeđeni su na privatnoj plaži.Efes je udaljen 22,5 km, a Kuća Device Marije 27 km od hotela Marti Beach. Aerodrom Adnan Menderes nalazi se na 75 km.  http://www.martibeachhotel.com/ 

Detaljnije...Derici 4*

Detaljnije...HOTEL DERICI 4*

Hotel Derici smešten je na tek nekoliko koraka od obale Egejskog mora. Poseduje krovnu terasu sa bazenom, a svaka soba uključuje balkon i besplatan bežični internet.Sve sobe u hotelu Derici klimatizovane su i sadrže sopstveno moderno kupatilo, TV sa satelitskim kanalima i mini-bar.
Hotel Derici nalazi se u Kušadasiju, na 3 minuta vožnje od Ostrva golubova i na manje od 7 km od akva parka Adaland. Rimske ruševine Celzusove biblioteke udaljene su samo 20 km.
Ujutru se u hotelu služi doručak na bazi švedskog stola. U večernjim satima možete uživati u večeri na otvorenoj terasi, uz pogled na zalazak sunca nad gradom i morem.

Hotel u ponudi ima fitnes centar, hidromasažnu kadu i parno kupatilo. Na raspolaganju vam je i zatvoreni bazen.Brojne rekreativne aktivnosti u blizini hotela obuhvataju jedrenje na dasci, odbojku na plaži i jedrenje. Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Kušadasi.  www.dericihotel.com

Detaljnije...Detaljnije...Detaljnije...Detaljnije...

Detaljnije...Detaljnije...


Detaljnije...Detaljnije...
Detaljnije...Detaljnije...


Detaljnije...Detaljnije...